Pomidor i bazylia
Brzmi i wyglada pysznie. Az wstyd sie przyznac ale nie jadlam jeszcze tej przystawki :))Pozdrawiam.
pyszna klasyka
Super:) A można też zapiec takie coś w piekrniku?:)
ależ mi narobiłaś smaka, nie miałam okazji jeszcze spróbować świeżych fig a w tym towarzystwie na pewno super smakują :) pozdrawiam
Jak najbardziej można zapiec, są równie przepyszne!
Brzmi i wyglada pysznie. Az wstyd sie przyznac ale nie jadlam jeszcze tej przystawki :))
OdpowiedzUsuńPozdrawiam.
pyszna klasyka
OdpowiedzUsuńSuper:) A można też zapiec takie coś w piekrniku?:)
OdpowiedzUsuńależ mi narobiłaś smaka, nie miałam okazji jeszcze spróbować świeżych fig a w tym towarzystwie na pewno super smakują :) pozdrawiam
OdpowiedzUsuńJak najbardziej można zapiec, są równie przepyszne!
OdpowiedzUsuń